Sähköurakoitsijapäivät
Vuosittain marraskuussa järjestettävä Sähköurakoitsijapäivät on kolmipäiväinen tapahtuma, joka alkaa keskiviikkona Sähkösenioreiden syyskokouksella.


Seuraava päivä torstai on varsinainen seminaaripäivä, jonka ohjelma muodostuu kulloinkin ajankohtaisen teeman asiantuntijaluennoista, talouskatsauksesta, sekä mm. alalla eri tavoin ansioituneiden henkilöiden palkitsemisesta.

Seminaaripäivän ajan tapahtuman tiloissa on myös näyttely, jossa sähköistysalan yritykset esittelevät uutuus tuotteitaan ja palvelujaan.


Seminaaripäivä huipentuu iltajuhlaan, jossa julkistetaan Vuoden sähköurakoitsija ja nautitaan hyvästä ohjelmasta illallisineen.

Sähkurakoitsijapäivät jatkuvat perjantaina pidettävällä STUL ry:n liittokokouksella.

Vuoden 2018 sähköurakoitsijapäivät pidetään Tampereella Hotelli Rosendahlissa 21.-23.11.

Sähköurakoitsijapäivät on sähköistysalan suurin ja tärkein vuosittainen tapahtuma, johon kokoontuu yleensä noin 300 ammattikunnan edustajaa eri yrityksistä ja yhteisöistä.

Huom! Jäsenetu varsinaisille jäsenille:
STUL tarjoaa jäsenmaksuun sisältyen varsinaisen jäsenyrityksen yhdelle edustajalle osallistumisen maksutta Sähköurakoitsijapäivän seminaariin. Etu sisältää ohjelman ja tarjoilut, mukaanlukien juhlaillallisen. Etu ei 
sisällä matka- ja majoituskuluja.


Tutustu vuoden 2018 Sähköurakoitsijapäivien ohjelmaan ja ilmoittaudu!