Vuoden nuori yrittäjä 2019 -kilpailu

8.1.2019

Tunnetko palkitsemisen arvoisen nuoren yrittäjän paikkakunnaltasi? Ilmianna hänet mukaan Vuoden nuori yrittäjä 2019 -kilpailuun!

Etsimme jälleen uutta Vuoden nuorta yrittäjää. Vuoden nuori yrittäjä on valtakunnan arvostetuin kilpailu nuorille yrittäjille. Kilpailun järjestää Suomen Yrittäjät.
– Haemme kilpailuun yrittäjiä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat olleet menestyneitä ja innovatiivisia omalla toimialallaan sekä osoittaneet poikkeuksellisen yrittäjämäistä asennetta, verkostopäällikkö Aicha Manai kertoo kilpailun luonteesta. 

Ilmiannot ehdokkaista kilpailuun ovat käytössä nyt kolmatta vuotta. Viime vuonna ilmiantoja tuli 261 eri puolilta Suomea.

Kuka tahansa voi tehdä ilmiannon Vuoden nuori yrittäjä 2019 -kilpailuun. Ne välitetään ehdokkaan oman alueen yrittäjäyhdistykselle, joka ottaa sen huomioon virallisessa ehdokasasettelussa.

Kilpailu ratkeaa toukokuussa

Kilpailuun ehdotettavan nuorten yrittäjien on oltava korkeintaan 35-vuotiaita (täyttää 2019). Yrityksen on pitänyt toimia vähintään kolme vuotta. Yrittäjä voi olla myös yrityksen jatkaja.


Lue koko tiedote Suomen Yrittäjien sivuilta

Lähde: Suomen Yrittäjät