Verkkopäivät 2017 seminaari – Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto mukana!

30.11.2016

Tampereella 25.-26.1.2017 Verkostomessujen yhteydessä järjestettävä perinteinen Verkkopäivät 2017 -seminaari on taas pian ajankohtainen. Tarjolla on kattava paketti uusinta tietoa tietoliikenteen saralta niin suunnittelijoille kuin verkonrakentajillekin ja myös muille alalla toimiville henkilöille.

Ohjelma koostuu tietoverkkoja ja tietoliikennettä koskevista ajankohtaisista ja tulevaisuuden aiheista, kuten:
- 5G:n teknologiat
- IoT
- järjestelmäriippumattomat ohjelmisto-ohjatut verkot
- yleiskaapelointijärjestelmien uudet nopeusluokat ja tehonsyöttö
- kuituoptiikan uudet ratkaisut
- jne.

Myös ajankohtaiset viranomaispuheenvuorot (Liikenne- ja viestintäministeriö, Viestintävirasto, ELY-keskus) liittyen sisä- ja televerkkoihin kuuluvat ohjelmaan. Lisäksi käsitellään taajamien televerkkojen nykytilaa ja verkkojen investointihankkeita.

Seminaarin ohjelmaan sisältyy mahdollisuus tutustua myös Verkosto 2017 messujen näyttelyosastoihin sekä messujen yhteydessä järjestettäviin tietoiskuihin.Verkkopäivät 2017 seminaarin järjestävät yhteistyössä Teleprikaati Oy, FiCom ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan esityksiä ajankohtaisista asioista ja tutustumaan messujen tarjontaan!

Lisätietoja Verkostomessuista ja Verkkopäivät 2017 seminaarista löytyy: http://www.teleprikaati.fi/TapahtumaInfo.asp?ID=2934&Ajankohta=25.-26.1.2017

Ohjelma