Talotekniikan ylempi korkeakoulutus alkaa TAMKissa

4.9.2017

Yritykset tarvitsevat talotekniikan alan kehittäjiä yhä enemmän. Tampereen Ammattikorkeakoulu TAMK aloittaa talotekniikan ylemmän AMK-koulutuksen uutena koulutuksena, johon voi hakea syksyn yhteishaussa.

Tampereen ammattikorkeakoulun talotekniikan YAMK-tutkinnon sisältöä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.
– Tarvitsemme talotekniikan alalle entistä enemmän monipuolisia kehittäjiä. Uusi koulutuksemme antaa lisäpätevyyttä myös alalla jo toimiville, TAMKin talotekniikan koulutuspäällikkö Pirkko Harsia kertoo.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat energiaosaaminen, talotekninen kokonaisuuksien hallinta, kiinteistöautomaatio-osaaminen sekä talotekniikkaprojektien johtamisosaaminen.
– Tärkein tavoitteemme on kuitenkin se, että opiskelijamme saavat tästä koulutuksesta niitä valmiuksia, joita alan kehitystyössä tarvitaan.
Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka soveltuu työn ohessa suoritettavaksi ja koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jossa opiskelijalla on tukena oma valmentaja ja valmennusryhmä. Koulutus alkaa tammikuussa 2018.

- Teemme tiivistä yhteistyötä paitsi yritysten myös tiedekorkeakoulujen kanssa. Opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa TAMKin oman opetussuunnitelman lisäksi opintoja myös Tampere3-ristiinopiskelutarjonnasta eli Tampereen teknillisestä yliopistosta tai Tampereen yliopistosta, Harsia sanoo.
 
Lisätietoja
- Talotekniikan koulutuksesta: vastuuyliopettaja Pirkko Harsia, p. 050 555 3111
- Tutkinto-opiskelijakasi hakemisesta: hakijapalvelut@tamk.fi

Syksyn yhteishaku 6.–20.9.2017

Lisätietoja: www.tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700.