SGS Finland osti Työterveyslaitoksen Suojainpalveluiden Helsingin liiketoiminnan

2.10.2019

SGS Finland on ostanut Työterveyslaitokselta Suojainpalveluiden Helsingin liiketoiminnan, joka käsittää henkilönsuojainten (Personal Protective Equipment, PPE) testaus- ja sertifiointiliiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyi SGS Finlandin omistukseen maanantaina 30.9.2019.

Suojainpalveluilla on toimipiste Helsingissä Topeliuksenkadulla ja sen palveluksessa on 12 PPE-testauksen ja -sertifioinnin ammattilaista. Yksikön toiminta jatkuu toistaiseksi Topeliuksenkadulla.

Suojainpalvelut täydentävät SGS Finlandin palveluvalikoimaa ja tukevat SGS:n toimintaa maailmanlaajuisesti. Kaupan jälkeen SGS Finlandissa työskentelee noin 230 testaus-, tarkastus-, sertifiointi- ja kalibrointialan ammattilaista.

- Työturvallisuuden merkitys sekä vaatimukset työpaikkojen turvallisuudelle kasvavat maailmanlaajuisesti. Yhdistetyin voimin pystymme kehittämään palvelukykyämme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti - Suomessa ja maailmalla. Tästä hyötyvät sekä SGS:n että Suojainpalveluiden asiakkaat, toteaa SGS Finlandin toimitusjohtaja Mika Richardt.

Lisätietoja

SGS: Toimitusjohtaja Mika Richardt, p. +358 9 696 3241, mika.richardt@sgs.com 

Työterveyslaitos: Johtaja Carita Aschan, p. +358 30 474 2776, carita.aschan@ttl.fi 

 
SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 97 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2 600 toimipaikkaa ja laboratoriota.