SETI hakee toimitusjohtajaa

11.9.2018Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n konserniin kuuluva yhtiö, joka toimii Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin nimeämänä sähköturvallisuuslaissa määriteltynä pätevyyden arviointilaitoksena.


Lisäksi SETI Oy sertifioi ja myöntää yrityshyväksyntöjä sähköalalla toimiville yrityksille ja järjestää tutkintoja sähkölaitteistojen lämpökuvaajille ja räjähdysvaarallisien tilojen sähköistyksiin osallistuville. SETI Oy:n palveluja käyttävät sähköisen talotekniikan sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkojen ammattilaiset valtakunnallisesti. Toimistomme sijaitsee Espoossa Leppävaarassa.

Haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle kesällä 2019.


Pääasialliset vastuusi ovat:


- yhtiön operatiivisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen
- osallistuminen STUL-konsernin toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen
- toimiminen teknisenä asiantuntijana Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ja Sähköinfo Oy:n asiantuntijatehtävissä.

Raportoit tehtävässäsi Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n toimitusjohtajalle, joka toimii myös SETI Oy:n hallituksen puheenjohtajana. 

Toimeen valittavalla tulee olla sähkötöihin soveltuva diplomi-insinöörin, tekniikan ammattikorkeakoulun (AMK-insinööri) tai insinöörin tutkinto. Lisäksi edellytämme ruotsin ja englannin kielen osaamista. Eduksi katsotaan laatujärjestelmien, sähköasennusalan ja koulutusjärjestelmien tuntemus.

Arvostamme erityisesti sähköasennusalalla saatua työkokemusta urakointi-, asennusvalvonta- tai tarkastustehtävissä sekä sähköturvallisuuslainsäädännön tuntemusta.
Tarjoamme haasteellisen tehtävän nopeasti kehittyvällä talotekniikka-alalla toimivassa asiantuntijaorganisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Veli-Pekka Vitikka, p. 09 5476 1601 ja hallituksen puheenjohtaja Olli-Heikki Kyllönen p. 09 5476 1409. Lisätietoja SETI Oy:stä www.seti.fi 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.9.2018 sähköpostitse osoitteeseen sami.pilkkikangas@stul.fi