Perttu Valtonen on vuoden nuori konsultti 2019

26.4.2019

Jaetulle toiselle sijalle SKOLin hallitus valitsi maanalaisten tilojen suunnittelijan Max Pihlströmin A-Insinööreiltä ja teollisuusrakenteiden suunnitteluprojekteja luotsaavan Lotta Råbergin Pöyryltä. Voittajat julkistettiin 26.4.2019 keskustakirjasto Oodissa Helsingissä pidetyssä Konsulttipäivässä.
 

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL on valinnut Vuoden nuoren konsultin 2019 (VNK). Voitto meni tänä vuonna rakennuttamisen huippuammattilaiselle Perttu Valtoselle, joka toimii yksikönjohtajana Swecossa. Jaetulle toiselle sijalle SKOLin hallitus valitsi maanalaisten tilojen suunnittelijan Max Pihlströmin A-Insinööreiltä ja teollisuusrakenteiden suunnitteluprojekteja luotsaavan Lotta Råbergin Pöyryltä.

VNK-voittajat ovat ehdolla myös SKOLin eurooppalaisen kattojärjestön EFCAn Young Professionals -kilpailussa, jonka voittajat ratkeavat toukokuussa Dublinissa pidettävässä tapahtumassa.

Sekä kotimaisen että kansainvälisen kilpailun kriteereissä edellytettiin hakijoilta kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja aktiivista otetta toiminnan kehittämiseen.
- Suomalaisen tuomariston arvioissa korostuivat myös hakijoiden rooli uudenlaisen asiakaslisäarvon synnyttämisessä ja eri hankeosapuolia yhdistävässä vuorovaikutuksessa, kertoo SKOLin toimitusjohtaja Helena Soimakallio.

Lue koko tiedote