Parannuksia Zeckit-palveluun

17.1.2017

Zeckitiä - www.zeckit.com - kehitetään jatkuvasti paremmaksi ja palveluun tehdään muutoksia myös saadun  palautteen perusteella.

Zeckitiin on hiljattain lisätty joukko ominaisuuksia, jotka parantavat palvelun käytettävyyttä ja auttavat yrityksiä hallinnoimaan Zeckitissä näkyviä tietojaan.

Uudistetussa Zeckitissä yritykset pääsevät itse maksutta muokkaamaan omia yhteystietojaan. Tämä auttaa pitämään asiakkaat ajan tasalla silloin, kun yritys muuttaa uuteen osoitteeseen tai yhteystiedot muuten muuttuvat. 

Nyt yritykset voivat myös lisätä Zeckit-sivulleen käytössään olevia markkinointinimiä. Tämä auttaa myös kuluttajaa hahmottamaan, millaisia palveluja ja toimipaikkoja yrityksen virallisen nimen taakse käytännössä kätkeytyy. Tavallisille kuluttajille kun ei ole useinkaan selvää, että yrityksen markkinointinimi ja virallinen yritysnimi voivat olla, ja usein ovatkin, erinäköiset.

Yritys voi nyt itse korjata Zeckit-selvityksestä myös kotitalousvähennykseen liittyvät tiedot. Yritys ei kuitenkaan voi ilmoittaa, että sen palveluista saa kotitalousvähennystä, jos se ei kuulu ennakonperintärekisteriin. Ennakonperintärekisterin lisäksi kotitalousvähennyksen tulkintaan vaikuttavat toimialakoodit. Selvityksessä voi siis olla väärä tulkinta kotitalousvähennyksestä, jos yrityksen päätoimiala on merkitty koodilla, joka ei Zeckitin mukaan salli kotitalousvähennystä.

Jatkossa yritys voi myös ottaa yhteyttä Zeckit-arvioinnin tehneeseen henkilöön. Arvioijan henkilöllisyys pysyy tietysti edelleen salassa. Yritys voi halutessaan kiittää arvioinnin tehnyttä henkilöä tai pyytää kirjallisia perusteluja arvioinnille. Näin yrityksellä on mahdollisuus korjata epäonnistuneita palvelutilanteita ja tekemiään virheitä. Zeckit-arvion tehnyt asiakas voi myös halutessaan muuttaa arviointiaan jälkikäteen, mikäli hänen kokemuksensa yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista muuttuu yhteydenoton myötä.

Yllämainitut hallintatoimenpiteet edellyttävät henkilöllisyyden varmentamista Zeckit-palvelussa verkkopankkitunnuksilla, jotta kuka tahansa ei pääse muokkaamaan yritysten tietoja. Tämä antaa Zeckitille myös mahdollisuuden jäljittää sivuille muutoksia tehneen henkilön, jos väärinkäytöksiä ilmenee.

Suomen Tilaajavastuu / Zeckit-palvelu ottaa mielellään vastaan kaikenlaista palautetta, jotta Zeckitistä voidaan kehittää entistäkin parempi palvelu.

asiakaspalvelu@zeckit.com