KIRA-digi - Mahdollisuuksien data livestriim 25.1.

24.1.2018

 


Torstaina 25. tammikuuta klo 14 käynnistyy KIRA-digi 360 -tulostilaisuussarja ensimmäisellä aiheellaan Mahdollisuuksien data: Yhteinen tieto virtaamaan. Ensimmäistä tilaisuutta isännöivät KIRA-digin digipäällikkö Teemu Lehtinen ja ympäristöministeriön ylijohtaja Helena Säteri.

Keynote ja esiteltävät aiheet

Tilaisuuden keskustelun aloittaa iltapäivän keynote, professori Timo Seppälä, joka on arvoketjujen, tuotantoketjujen, lohkoketjujen, digitalisaation ja alustatalouden huippuasiantuntija sekä Etlassa että Aalto-yliopistossa.

Luvassa pohdintaa tulevaisuuden teknologioista ja liiketoimintamalleista dataekosysteemeissä. Keynoten jälkeen käsiteltäviä teemoja ovat avoin data, tietoväylät, ohjelmointirajapinnat ja käytännön sovellukset. Jokaista teemaa siivittää KIRA-digin osahankkeiden tulokset lyhyinä 2 minuutin pitcheinä.


Kutsuvieraat

Tilaisuuteen on kutsuttu 21 huippuvierasta yrityksistä, järjestöistä, kunnista ja valtiolta. Tule kuuntelemaan, mitä asiaa yritysjohtajilla, startup-pomoilla, virkamiehillä ja järjestöpäättäjillä on tulevaisuuden datasta!

Lue kutsu ja ohjeet liittyä seuraamaan ohjelmaa etänä 360-livestriimin kautta.