Jyrki Keinänen aloittaa SKOLin puheenjohtajana

20.11.2018

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu A-Insinöörit Oy:n toimitusjohtaja ja osakas Jyrki Keinänen. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2019 alussa. Keinänen on ollut SKOLin hallituksen jäsen vuodesta 2018.

Keinänen on työskennellyt A-insinööreillä vuodesta 2014. Ennen tätä hän on toiminut useissa suunnittelu- ja rakennusalan johtotehtävissä, mm. toimitusjohtajana Sweco PM Oy:ssä. Keinänen on koulutukseltaan tekniikan tohtori.

- SKOL on kuluvan vuoden aikana uudistanut strategiansa. Alalla tarvitaan proaktiivisuutta ja uusia avauksia. Suunnittelijoilla ja konsulteilla pitää olla enemmän rohkeutta tarjota sellaisia ratkaisuja, joita asiakas ei ole tullut ajatelleeksi. Kun autamme asiakastamme menestymään, menestymme itsekin. Arvon tuotolla on suora yhteys koko toimialan kehittymiseen ja siihen, houkutteleeko se nuoria osaajia vai ei, toteaa Keinänen.

- Uusi strategiamme pyrkii vahvistamaan suunnittelu- ja konsultointialan roolia vastuullisena ratkaisujen tuottajana. Asiantuntijamme joutuvat etsimään vastauksia aiempaa monialaisempiin ja monimutkaisempiin kysymyksiin, toteaa SKOLin hallituksen puheenjohtajan tehtävät enimmäiskausien täyttyessä jättävä Ramboll Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Moilanen.

- Teknisesti erinomaiset tai investoinnin kannalta taloudellisesti kannattavimmat ratkaisut eivät riitä, vaan meiltä odotetaan taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä vaihtoehtoja. Arvon tuottaminen asiakkaillemme auttaa myös SKOLin jäsenyrityksiä menestymään.

SKOLin hallituksessa on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien lisäksi seitsemän varsinaista jäsentä. 

Lisätietoja:
- Hallituksen puheenjohtaja (1.1.2019 lähtien) Jyrki Keinänen, puh. 040 662 5662
- Toimitusjohtaja Helena Soimakallio, puh. 040 550 7706
-  https://skol.teknologiateollisuus.fi/