Y-koulu nyt: Rakenna muuri verkkorosvolle

18.4.2018
STUL on yksi yrittäjien oman verkkomedian, Y-Studion, pääyhteistyötyökumppaneista.
Y-Studio jakaa yrittäjyyttä käsittelevää tietoa, vertaiskokemuksia ja tarjoaa huippuasiantuntijoiden vetämiä koulutuksia. Kaikki koulutukset ovat ilmaisia eivätkä vaadi rekisteröitymistä.

Koulutukset koostuvat puolen tunnin mittaisesta videosta ja koulutusmateriaaleista. Ne ovat katsottavissa ja materiaalit ladattavissa milloin tahansa eli voit valita ajankohdan itse. Jos yrityksessäsi on useampia henkilöitä, joiden olisi hyvä saada sama oppi, kerää porukkasi näyttöpäätteen tai screenin ääreen. Yhdessä oppiminen on tehokasta ja hauskaa.

Nyt katsottavissa uusi jakso: Rakenna muuri verkkorosvolle
Lähetyksessä puhutaan liiketoiminnan jatkuvuuden uhista, varautumisesta taloushuijauksiin ja annetaan 5 viime hetken vinkkiä tietosuoja-asetukseen. Kouluttajana toimii yksi kovimmista tietoturva-asiantuntijoista eli Nixun Antti Nuopponen.


Klikkaaa tästä koulutukseenFyysisesti videot sijaitsevat Y-Studion Youtube-kanavassa 
https://www.youtube.com/channel/UC5rZvZ431ifzCBgb7j2ZnMw jonka voi myös tilata. Tällöin saat sähköpostiisi tiedon aina, kun kanavalle päivitetään uutta sisältöä.


Aikaisemmat koulutukset

Aikaisemmin julkaistu jakso 1 Pidä Matti pois kukkarosta: Kassanhallinta, kannattavuus, vakavaraisuus on katsottavissa Y-studion Youtube-kanavalla.