Avita Audiovisual Expo 26.-27.9.2017


Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa audiovisuaalisen alan ammattitapahtuma Avita Audiovisual Expo kokoaa AV-alan parhaat kontaktit ja yritykset Helsingin Messukeskukseen 26.-27.9.2017.

 
Kattava näyttelytapahtuma esittelee kotimaisten ja kansainvälisten AV-alan yritysten uutuudet niin tuotteiden kuin palvelujen osalta. Mielenkiintoinen tietoisku-, luento- ja koulutustarjonta viitoittaa tulevaisuuden ratkaisuja niin elämysteollisuuden näyttävän tekniikan kuin it-rajapinnassa toimivien järjestelmien osalta. Tapahtuma on merkittävä AV-laitteita jatkuvasti työkaluina tai toiminnan tukena käyttäville ja hankintoja suunnitteleville tai inspiraatioita hakeville.       
 
Audiovisual - tapahtuma on aina ollut alan toimijoiden kohtauspaikka. Avita ry, joka on yksi STUL:n jäsenjärjestöistä, täyttää tänä vuonna 30 vuotta.
- Kannustamme verkostoitumista ja nostamme yhteishenkeä uuden iltajuhlan muodossa ensimmäisen messupäivän päätteeksi. Iltatilaisuuden palkintoseremoniassa huomioidaan myös nyt ensimmäistä kertaa AV-alan tekoja, vaikuttujia ja tuotteita, kertoo Avitan toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

 
Lisätiedot ja rekisteröityminen

Facebookissa 
 
Lisätiedot: toiminnanjohtaja Timo Tuominen, 050 315 2204